Adrian bardzo sympatyczny;) Czasami na prawdę przypomina geja (bez urazy) ale na prawdę z tego co oglądałąm BB to wydaje się w porządku.. Jaki bedzie potem to się okaże ale jak narazie jest całkiem ok;)
Jest sobą i nie przejmuje się zgryźliwymi podtekstami... za to duży plus... Minus za to, że owija w bawełnę czasem i chyba za bardzo stara się przypodobać mieszkańcom domu BB...
GDYBY ADRIAN WIEDZIAL JAKA JEST KASIA A DOWIE SIE WYCHODZAC Z PROGRAMU TO WIEM ZE Z TEJ PRZYJAZNI NIC NIE POZOSTANIE
ADRIAN JESTES FAJNY ALE ZA BARDZO UFASZ LUDZIA KTORZY MAJA CIE GDZIES I UWAZAJA CIE ZA GEJA I LALUSIA
[ Dodano: 2007-09-12, 14:46 ]
z pewnoscia widzieliscie wiadomosc na pudelku iz adrian "jest" z Kamilem Bulonisem z Baru dla Vipów!! ok moze i tak jest ale dlaczego nie pokaz zdjęc potwierdzający ten fakt? jak są niby od 3 lat to napewno maja spolne zdjecia jak dla mnie bujda i tyle POZDRAWIAM
mimo iz zostal nominowany wedlug mnie powinien zostac wraz z GRZESIEM, gdyż KAŚKA tam miesza tylko w tym domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASIA DO DOMU
GLOSUJMY ABY POZOSTAL ADRIAN I GRZEGORZ
NIECH KAŻDY GLOSUJE NA KAŚKĘ ŻEBY ODPADŁA
LUDZIE ZJEDNOCZMY SIE ja już glosowałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bez tej laski program bedzie duzo ciekawszy!!!!!!!!!!!
Przekonacie się jeżeli się złączymy i zagłosujemy na KAŚKE by spadała z domu!!!!!!!!!!!
Lubie Adriana.A że jest delikatnym facetem..nie kazdy przepada za twardzielami.!
Mam nadzieję, ze zostanie , bo jest miły , sympatyczny i byłby dobrym "materiałem" na przyjaciela.Tak mi się wydaje...
Nie widziałabym go u swojego boku , jako chłopaka(bo lubie bardziej męskie typy), ale na przyjaciela- jak najbardziej!!!
PODEJRZEWAM,ŻE ADRIAN JEST GEJEM ALE WCALE MI TO NIE PRZESZKADZA,WAŻNE JAKIM JEST SIE CZŁOWIEKIEM A NIE Z KIM ŚPI.DLA PRZYKŁADU;TOMEK,NIBY STUPROCENTOWY CHŁOP A JAKI FAŁSZYWY,NIETOLERANCYJNY,CO KOMU Z NIEGO KIEDY NIE MOŻNA NA NIEGO LICZYĆ?JESTEM ZA ADRIANEM,MYŚLE ŻE PRZY WYJŚCIU POWIE O SOBIE ALE CHCE UDOWODNIĆ WSZYSTKIM, ŻE CHCIAŁ ABY GO NAJPIERW POZNALI NIE SZUFLADKUJĄC JAKO GEJA
ab0012
Wysłany: 2007-09-15, 18:32
solina65 miło że wypowiadasz swoje sądy na temat użytkowników ale NIE MUSISZ KRZYCZEĆ!!
a wracając do wątku jest człowiekiem i to jest najważniejsze. a to że są opinie mówiące o nim różne rzeczy to inna sprawa, każdy ma swoje zdanie i inaczej odbiera to co inni...
magda sie przyznala ze ma dziewczyne i nikt jej za to nie zlinczowal ani nei zaszufladkowal jako lesby, cykor adrian powinien wziac z niej przyklad i tez sie przyznac bo na kilometr widac ze gej
Adriana napewno te buce będą nominować,nie pozwolimy żeby wyszedł,Tomek musi wylecieć,
tetysiac
Wysłany: 2007-09-18, 20:36
szkoda słów dla "inteligentnego"Kamila czy jak mu tam, który prbóje zniszczyć zycie tak wartościowemu chłopakowi jak Adrian!Mało kto ma tak dobrze poukładane w głowie jak Adrian( a to, że jest wrażliwszy niż inni faceci o niczym nie świadczy)!Na miejscu rodziny Adriana zrobiłabym wszytko, żeby ustalić co to za Kamil, żeby odpowiedział prawnie za swoje słowa!
[ Dodano: 2007-09-18, 20:42 ]
ps. jak koloeś (kokaina) masz problem z własną sexulanością to zgłoś się do sexuologa, psychiatry bądź przestań palić i żreć to g**no....bo od tego też są dobrzy specjaliści