Imię: Marco
Miasto: Włocławek
Zawód: Specjalista
Stan cywilny: Wolny(a)
Wykształcenie: Średnie
Zainteresowania: Moja pasja to piłka nożna. Wygrywałem różne puchary w mojej lidze. Oczywiście także moda!
O mnie: Chciałbym wygrać IV edycję Big Brothera w Polsce. Rozwijać się z "Marco Cammi Colletion" (to moja firma ) i w między czasie uczyć się, by zostać aktorem. Ostatnio zainteresowała mnie kuchnia, robię super tiramisu i różne włoskie dania. Lubię żurek, makarony.. makarony.. makarony, pizza, lazania, risotto. Nie lubię sushi które teraz jest bardzo modne, flaków, kaszanki i nie jestem za kurczakiem, ale jem go w ostateczności. Zdecydowanie denerwuje mnie chamstwo, a szczególnie chamstwo po wypiciu alkoholu.
Marco narazie mnie niczym nie urzekł: poza tym, że najpierw dobierał się do Jolki a potem Ją nominował nie zauważyłam nic. Jest póki co... nijaki. Moje subiektywne odczucie.
Wczoraj był słodki, jak Wielki BRAT mu powierzył tajną misję z wężami
Biedny nie wiedziłał, co zrobić z tymi wężami...ale w końcu się rozkręcił i zaczął je nawet dotykać
Podoba mi sie, ze pogodził sie z Jolką..widać , ze obydwoje do siebie ciągną..zresztą bardzo do siebie pasuja.Fajna by była z nich para w realu.Taka "włoska".Ognista(bo Jolka lubi sie kłócić)..i szybko sie potem godzić , jak Marco ja przytuli.Rozczulają mnie!
Wydaje mi się, że Marco coś za bardzo przejmuje się przyszłością Joli... że tego nie umie zrobić, tamtego i co powie kiedyś na to jej mąż. Marco chce ją wychowywać. Czyżby szykował sobie Jolcie na żonę?
Mariano Italiano jest moim zdaniem typowym Italiancem Makaronem czy jak kto chce go nazywac,mocny w gebie robi duzo zamiesznia ale z tego wszystkiego malo wynika
MalaMi