Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-09-11, 19:13
Zauważyliście że jego i tak słabo świecąca gwiazda całkiem jakby przygasła kiedy weszli nowi uczestnicy?Z pierwszego planu odsunął się na drugi (trzeci? ).
JAK DLA MNIE NIC SZCZEGOLNEGO NEI WNIOSL DO PROGRAMU MYSLAL ZE BEDZIE DOMINOWAC W DOMU ALE TO SIE ZMIENILO KIEDY WSZEDLI POZOSTALI FACECI TERAZ JAKOS WIDAC ZE ZA BARDZO Z NIMI KONTAKTU NIE UTRZYMUJE WYDAJE MI SIE ZE MOZE ZOSTAC NOMINOWANYM W SRODE I NAWET CHCIALBYM TEGO ABY ODPADL BO JEST NUDNY I CIAGLE NALATUJE NA JOLECZKE BEZ KTOREJ TEN PROGRAM BYL BY DO DUPY SZCZERZE MOWIAC!!
JAK DLA MNIE WYGRAC POWINNA
1)JOLKA
2)GRZESIU
3)MARKO
KTORAS Z OSOB KTORE WYMIENILEM WEDLUG MNIE WYGRA
mir123bych [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-12, 17:04
oj taaaaak Tomeczek przygasł i to bardzo.. czemu on wczoraj jako jedyny z facetów w saunie nie był? Po prostu chciał być sam z dziewczynami i to go chyba najbardziej boli że nowi ciekawsi od niego weszli do programu
Oj, widzę, że tu ktoś nie lubi Tomasza a ja Wam powiem, że bardzo go lubię, a kłótnia z Jolą dodała tylko pikanterii... od tamtej pory ludzie przestali udawać, że wszystko jest cacy i zaczęli bardziej być sobą... Tomek, może trochę przygasł, co nie oznacza, że stracił swój urok
moze jola nie jest za bystra, ale to nie znaczy ze ten chamota moze na kazdym kroku wyzywac ja od tumanow i debili, a jola jest mila i nie zauwazylam zeby kogos obrazala
Tomek jest jedyną osobą,którą nie lubię w tym programie..no może i Bartek,bo się z nim z grał.Tomek jesteś arogancki i strasznie dwulicowy!! a jeśli chodzi o Twoj stosunek do kobiet... to szkoda pisać..
po co ten burak zgłasza się do programu skoro nic mu nie pasuje,a to przywaliłby Joli z bańki,a to zadania mu nie podchodzą,kogo on się spodziewał tam spotkać wycieczkę z kólka rozańcowego od rydzyka?pewnie jego rodzina ze wstydu nie przejdzie spokojnie po Hrubieszowie
DO T-O-M-K-A- jak sie tam meczysz to po Choinke tam wchodziles stary dupku??nie dla Ciebie program??to pokaz ze masz jaja i wyjdz a nie rob scen.Glupi czlowieczku przestan jechac po Jolce bo jest madrzejsza od Ciebie nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy,dlatego po niej tak jedziesz bo nie umiesz sie z tym pogodzic.
Tomek udaje wielkiego bosa ale tak naprawde nic jeszcze nie pokazał-stracił rolę lidera i bardzo go to boli-ogólnie pajac być może potrzebny w programie tak samo jak i Jolka-jest na co popatrzeć i się pośmiać od razu real wydaje się przyjemniejszy.:)Galaxia_23