Zainteresowania: Uwielbiam kobiety, miłość, dziki sex, wszystko... Interesuje mnie moda, sam projektuję ciuchy i jestem stylistą. Interesowało mnie zawsze aktorstwo.
O mnie: Ja generalnie podchodzę w inny sposób do życia niż większość, nie marudzę, nie narzekam, tylko myślę, co osiągnąć i w jaki sposób.. Bawię się cały czas, ciężko pracuję i dla mnie doba to troszkę za mało... Mój ulubiony temat: KOSZYKÓWKA! Kocham ten sport i jak słyszałem nie ma na mnie mocnych!! Grałem w ligowych zespołach i dawałem radę. Moje ulubione dania: sałatka z krewetkami, spaghetti, pierogi ruskie, bita śmietana z piersi pięknej kobiety..
fajnie parodiowal adriana, nawiasem mowiac, mam propozycje zadania tygodniowego: przygotowanie parodii losowo wybranego współmieszkańca domu, tz. kazda osoba kogos losuje i ją lub jego parodiuje
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-09-11, 19:02
Moja babcia mieszka na wschodzie kraju w małej wiosce.Teraz już to zanika ale kiedyś w tej i okolicznych wioskach zawsze musiał być tak zwany "wsiowy głupek".Czyli osoba mniej inteligentna od innych czy czasem nawet lekko upośledzona umysłowo.Już o tym zwyczaju zapomniałem w zasadzie, ale gdy dzisiaj zobaczyłem Bartka w programie o 18.30 to przypomniało mi się o tych "wsiowych głupkach".
Wysłany: 2007-09-11, 19:15
wiesz w większych miastach jest więcej takich przygłupów a jakoś o tym nie wspomnisz kolego i to nie tylko na wschodzie i nie tylko w Polsce dla mnie to normalny koleś jak każdy dopuki nie poznam go osobiście
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-09-11, 19:23
lukaszek87i napisał/a:
wiesz w większych miastach jest więcej takich przygłupów a jakoś o tym nie wspomnisz kolego i to nie tylko na wschodzie i nie tylko w Polsce dla mnie to normalny koleś jak każdy dopuki nie poznam go osobiście
Widzę że masz trudności w czytaniu ze zrozumieniem.W moim poście nie chodziło o głupków ale o Bartka.Dlatego nie pisałem o tym gdzie głupki występują w największej ilości tylko o moich skojarzeniach.
A jeśli pochodzisz z małej wioski na wschodzie i poczułeś się tym postem urażony to wierz mi że nie chodziło mi o obrażanie kogokolwiek.
Wysłany: 2007-09-11, 20:07
gulczas, nie czuje się obrażony a fakt pochodzę z niewielkiego miasteczka w dolinie Sanu, a jeśli chodzi o bratka to ma on troszkę zryty beret z tym angielskim tj jolka z koniem
heheheh widzę, że co niektórzy nie rozumieją poczucia humoru Bartka... ten program wymaga, żeby być innym, szczególnym, wyrazistym... dlatego Bartek robi co może, żeby go zauważono jak widzę, całkiem nieźle mu wychodzi
[ Dodano: 2007-09-15, 16:14 ]
zapomniałam dodać, że ma boskie oczy
ciężko ludziom dogodzić,żle jak ktoś nijaki,niewyrazisty,a jak wesoły,wszędzie go pelno,coś się dzieje to też żle,ja myśle że jest spoko,taki ma charakter i tak się zachowuje,ja też dałabym czadu z nim bo też taka jestem i nie mam ADHD
co za frajer jak słyszę te jego głupie, w ogóle jego glos gadki to mam ciarki na plecach, z wyglądu wydaje się normalny , a jak się odezwie to poprostu uszy więdną
[ Dodano: 2007-09-19, 00:30 ]
stary, ty weź się ogol, bo wyglądasz jak dresiarski ziom z patologicznej rodziny
pozdro
Wczoraj Bartkowi szczęka opadła, kiedy się dowiedział, że jest nominowany... I myślę, że nominował Tomka nie dlatego, że Tomek nie mógł Mu spojrzeć w oczy po wyjściu z Pokoju Zwierzeń, ale dlatego, że widzi w Nim największego konkurenta.