Imię: Grzegorz
[b]Wiek: 23
Miasto[/b]: Wrocław
Zawód: Student
Stan cywilny: Wolny(a)
Wykształcenie: Średnie
Zainteresowania: sport, szczególnie piłka nożna, film, muzyka, dziewczyny. Z czytaniem u mnie jest tak raczej na bakier, zamiast wziąć dobrą książkę do ręki, wolę iść za piłką pobiegać!
O mnie: Jak mam poczucie, że jestem lubiany i akceptowany w towarzystwie, to mi w zupełności wystarcza, żebym się czuł szczęśliwy. Studiuję dziennikarstwo sportowe i nie pogadam z kimś o komórkach telefonicznych, o komputerach, o samochodach, bo po prostu nie mam o tym zielonego pojęcia, a o sporcie właśnie mogę z kimś porozmawiać. A zdolności? To uwielbiam przedrzeźniać ludzi z którymi rozmawiam, jest to podobno bardzo wku****ce.
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-09-10, 22:33
Rozwalił mnie tym płakaniem.Podczas dzisiejszego programu kiedy się rozbeczał nie mogłem powstrzymać śmiechu.Przyznaje się do tego choć pewnie niektórzy zaraz napiszą że jestem pozbawiony uczuć i takie tam bzdury.Ale to było takie niemęskie i żałosne.Nawet Adrian o którym piszą że całkowicie anty męski tak się nie zachowuję.Normalnie nie mogę jeszcze się śmieje jak to sobie przypomnę. Dobrze że go wzieli do BB.Przynajmniej jest się z kogo pobrechtać.
Grzesiu jestes zajebisty!! Podoba mi się że pokazujesz swoje uczucia!! Widać że jesteś sobą i trzymaj tak dalej!! Jestes groznym konkurentem pozostalych uczestnikow i trzymaj sie bo dojdziesz daleko a Paulina wydaje mi się, że po programie się z Tobą spotka i może będzie coś miedzy wami!! Życzę Ci tego!!
TRZYMAJ SIĘ TAM JAK NAJDŁUŻEJ!!
JOLA GRZESIU I MARKO SĄ MOIMI FAWORYTAMI chociaż spoko są jeszcze Agata i Bartek TRZYMAM ZA WASZA PIATKE KCIUKI!
mily chlopak i wrazliwy ale z tym plakaniem to koles przesadza, nie dosc ze codziennie beczy jak miś coralgol to szlochal po wyjsciu panny ktorą znal 2 dni conajmniej jakby byla jego bliską krewną ktora zmarla nagle smiercią tragiczną
mily chlopak i wrazliwy ale z tym plakaniem to koles przesadza, nie dosc ze codziennie beczy jak miś coralgol to szlochal po wyjsciu panny ktorą znal 2 dni conajmniej jakby byla jego bliską krewną ktora zmarla nagle smiercią tragiczną
Wysłany: 2007-09-11, 07:58
"chłopaki nie płaczą" zapewne wielu z was traktuje te słowa dość dosłownie ale czy tak naprawdę żaden z nas w żuciu sobie nie płakał?? bardzo ważne słowa powiedział Kasia L. o tym żeby nie ukrywać w sobie emocji i uczuć widać że Grzesia i Paule coś łączyło i nagle prysło a czy to nie jest powód do popłakania Gulczas prawdziwy facet to ten co nie chowa głowy w piasek zresztą laski lecą na uczuciowych kolesi
Wysłany: 2007-09-11, 15:54
z tego co wiadomo kasia i adrian są niby parą ale wczorajszy odcinek pokazał więzi między kasią i grzesiem "czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie"? na to pytanie odpowiedź poznamy zapewne już w niedługim czasie
Grzesiek jest super Szkoda tylko, że daje się Kaśce L. Nie lubię jej, na początku programu myślałam, że będzie OK, bo jako jedyna z tych wszystkich bab wyglądała normalnie, a tutaj... Pfff, zgorszyła sie, że tak powiem, no, ale raczej ona taka jest z "charakterkiem". A co do jego płakania... Nie śmieję się z tego jak Gulczas, bo każdy ma prawo do tego, nawet facet A poza tym zrobił na mnie wrażenie, że jest taki wrażliwy... Szkoda też, że Paulina odeszła bo może by coś z tego było, nawet przyjaźń Ale jak się skończy program to założę się, że pewnie nie będą siebie nawzajem pamiętać, hah.
Grzesiu jest bardzo wrażliwym mężczyzną Ciekawe czy będzie coć miedzy nim a Kasia?:)
JAK DLA MNIE TO POWINIEN OLAC KASIE BO ONA JEST DWULICOWA I FALSZYWA! SAMA NIE WIE CZEGO CHCE A CHLOPAK JEJ DOBRZE OSTATNIO POWIEDZIAL ZE JAK COS POCZUJE TO DO NIEJ PRZYJDZIE A ONA JUZ SIE ZALILA DZISIAJ TOMKOWI I EWELINCE MAM NADZIEJE ZE ONA ODPADNIE W NAJBLIZSZYM ODCINKU BO JEST W TYM PROGRAMIE MALO POTRZEBNA!
POZDRAWIAM
KASIA NA POCZATKU WYDAWALAS SIE SUPER ALE JAK CIE POZNALISMY TO OD RAZU ZMIENILISMY ZDANIE TAK JAK GRZESIO KTORY WYCZUL ZE UDAJESZ