Zainteresowania: Marzę też o tym, aby usiąść za sterami samolotu, przejechać się samochodem z Krzysztofem Hołowczycem i zjeść kolację z Krzysztofem Ibiszem.
O mnie: Jestem osobą bardzo żywiołową i energiczną. Uwielbiam imprezy techno. Moje ulubione kolory to róż i czerń. Za swoją największą zaletę uważam umiejętność szybkiego nawiązywania kontaktów z ludźmi, natomiast wady to gadulstwo, spóźnianie się, oraz to, że... zawsze mam rację.
Te paznokcie czy ona nie ma przyjaciół którzy mogliby jej powiedzieć że wyglądają ohydnie!!A rodzice też mogliby jej doradzić żeby córka nie robiła z siebie pajaca.A tak poza tym do do jakiej manikiurzystki on6a chodzi? Dziewczyno postaw a naturalność!!!!
Ulenia [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-06, 12:01
tipsy faktycznie ma paskudnie dlugasne, ale smieszna jest.... taka glupiutka :P
Jolanta jest super!! Ten dom bez niej nie mialby sensu, nie dziwie sie ze Kasia Lenartowicz jej nie lubi, bo poprostu jej zazdrosci!!
panda1986
Wysłany: 2007-09-07, 10:43
Jola to jeden wielki ograniczony i infantylny pustak, ma strasznie ubogie słownictwo przez co ma wieczne problemy z wysławianiem się.Nie umie odpowiadać konkretnie na pytania, w jej wypowiedziach brak jakiegokolwiek wątku:/:/;/, poza tym jest smieszną dziewczynka"hihihi tipsik mi się złamał".Biedna dziewczyna
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-09-09, 11:27
Faktycznie wydaję mi się że bez niej byłoby nudno. Różne rzeczy można o niej wyczytać że głupia, że blachara .Ale jaka by nie była to wydaje mi się że tylko ona jest w tym programie na 100% sobą.Inni w najlepszym razie na jakieś 90%.
SLUCHAJCIE ŚMIERTELNICY ! Czy wam się to podoba czy nie tylko Jolka ma szanse wygrać ten program. Nastepnie wzorem Sebastiana Florczyka wybierzecie ja do parlamentu. Ponieważ i tam (a zwłaszcza tam) się sprawdzi, wybierzemy ja na Prezydenta, lub do parlamentu UE. A ludzie o poziomie intelektualnym uzytkownikow tego forum dalej sie bedą zastanawiać dlaczego trza wyjeżdżać do Londynu ......
JOLA JESTEM Z TOBĄ