Zainteresowania: Lubię sport: Snowboard. Pływanie. Rzucałam oszczepem i udało mi się nie zabić nikogo!
O mnie: Mam talent do gubienia rzeczy wszelakich, w tym samej siebie - najchętniej na prostej drodze jednokierunkowej w której skrętów i uliczek bocznych brak... talent do grania moim rodzicom na nerwach i jak mniemam odbierania resztek wiary w normalność własnych dzieci. Denerwuje mnie głupota... brak umiejętności śmiania sie z samego siebie. Święcie wierzę, że do pewnych rzeczy należy podchodzić z dystansem, szczególnie tyczy się to tego odbicia w lustrze, co to się niezmiennie w łazience panoszy...
zrodlo : bb4.tivi.pl
mir123bych [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-30, 10:09
Magda jesteś tu na forum? Nie wstydź się może Panowie założymy fanklub Magdy ;>
Wydaje mi się, że jest biseksulana.Tak wynikało z rozmowy, jaką prowadziła w kuchni ze swoimi domownikami.Nie pogardzi ani facetem, ani kobietą.
A śmiech ma zabójczy.
DaMroka
Wysłany: 2007-09-17, 21:27
Najfajniejsza babka w big Brotherze nie ma co:) bym chciała mieć taką kumpele:P
Magda wyraźnie powiedziała, że chciała się przekonać, kto Jej najbardziej odpowiada i pasuje. Doświadczała różnych rzeczy po to, bo utwierdzić się w przekonaniu, jakiej jest orientacji. Przekonała się: jest z kobietą. I baaaaardzo cenię Ją za szczerość i otwartość.