Zainteresowania: Lubię biegać, pływać, jeździć na nartach. Interesuję się giełdą. Moje hobby: kupowanie butów i torebek, taniec i karaoke.
O mnie: Chcę być osobą popularną lub sławną, wykształcić się i być szczęśliwą. Chciałabym być redaktor naczelną pisma dla młodych ludzi. Nie znoszę wyścigu szczurów, trzeba cieszyć się z sukcesu innych. Mój ulubiony kolor to ciemnogranatowy; Ulubiona piosenka: „Dosed" Red Hot Chili Peppers. kocham tę piosenkę na tyle że jej tytuł wytatuowałam sobie na nadgarstku ... kojarzy mi się z moją pierwszą niespełnioną wielką miłością. Chciałabym odwiedzić Polinezję - fascynuje mnie błękit morza, złocisty piasek i odległość od wielkich skupisk cywilizacyjnych...ponadto jest to niesamowicie cudowne miejcie na ziemi, niczym raj...mmm...taki azyl.
zrodlo bb4.tivi.pl
agaweda [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-27, 09:57 Powodzenia !!!
Agata trzymam kciuki. Mam nadzieje że będziesz normalna.
Brat )
mir123bych [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-27, 13:32
hehe braciszek proszę proszę:D a skąd wiesz że Agata się dostanie?
agaweda [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-27, 20:36
Tajemnica ...
mir123bych [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-28, 12:57
no podziel się nie bądź taki
agaweda [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-30, 05:39
Tak naprawdę to tego nikt jeszcze nie wie, kto się dostanie, podejrzewam że nawet sami producenci nie są pewni. Myślę że wszystko się rozstrzygnie na dzień lub dwa przed rozpoczęciem. Jednak życzę siostrze aby się dostała, chociaż wiem że w pewnym momencie wahała się czy nie zrezygnować. Więc - powodzenia!
mir123bych [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-30, 10:03
Powodzenia ! Każdy by się wahał, ale jak zaszła tak daleko to szkoda by było rezygnować
A mi sie ona podoba taka kobieta w ciele i ciuszkach dziewczynki ślicznie wyglada w ubrankach dla dziewczynek troche jak alicja w krainie czarów,wydaje sie sympatyczna i ma w sobie taka dzieciącą naiwność ,trzymam kciuki
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-09-16, 09:53
Wczoraj oglądałem trochę kamerki i muszę stwierdzić że gorąca z niej kobita. Najpierw tuliła się do makaroniarza.Potem głaskała Adriana po włoskach .Adrian uciekł od niej w popłochu po czym podszedł do lustra i zaczął poprawiać fryzurę którą mu podczas tej zabawy Agatka popsuła. Na koniec bawiła się irokezem Gerarda.Trzeba przyznać że ten ostatni specjalnie nie protestował.
jaka frajerka! pieprzyła dziś że jolka przesadziła, a ciekawe jakby sama zareagowała jakby koleś do nie wyskoczył z tekstem "won pustaku, spierd***j", pewnie z płaczem by uciekła z domu. każdemu z tych kolesi włazi do rowa , w ogóle nie własnego zdania
podawać "kupowanie butów " jako hobby to już przegięcie, każda panna to uwielbia!
Nie każda. I może Agata nie ma żadnego innego hobby więc właśnie kupowanie butów to suplement Jej zainteresowań..? Widzisz, ja jeżdżę motocyklem, robię swetry na drutach, fotografuję, dlatego kupowanie butów nie traktuję jako hobby. Agata widać - tak.