Zainteresowania: Pasjonuje mnie wiele rzeczy, a najbardziej fotografia, sport, podróże, zwierzęta.
O mnie: Kocham podróże, nowe znajomości, taniec, dobre jedzenie, seks, a przede wszystkim miłość. Mam zdolności organizacyjne. Jestem osobą kreatywną. Nigdy nie mówię nigdy. Boję się złych ludzi, złych duchów i bólu emocjonalnego. Zwiedziłam wiele miejsc na Ziemi , jednak mimo tego jest jeszcze wiele takich, które chciałabym zobaczyć. Mój ulubiony kolor: zielony. Uwielbiam sushi , steki, makarony, zupy, sałatki. Nie lubię koktajlu z dżdżownic i smażonych karaluchów, ponieważ potrawy te zgrzytają mi w zębach.
jedna z kilku osób normalnych osób w tym programie co najważniejsze nie gra pokazuje siebie taką jaka jest nie podlizuje sie każdemu z osobna jak kogoś nie lubi mówi to ....
Ze wszystkimi dobrymi i pozytywnymi opiniami na temat Izy się zgadzam, ale... Podobnie, jak Ewelina i Tomek deklarowała się opuścić program i co..? I okazała się niekonsekwentną osobą, niestety... Ale gremialnie jest OK.
Niefajnie się zachowała... Rzeczywiście - jak do tej pory - wydawała mi się najrozsądniejszą osóbką w tym programie: miła, ciepła, sympatyczna, otwarta. Ale to ustawianie Jolki kompletnie zburzyło mi Jej obraz. Sorry - pomyłka
GDYBY DO MNIE JAKAŚ KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA ŻE BRONIĄC MNIE SOBIE SZKODZI, TO BYM JEJ PODZIĘKOWAŁA ZA UWAGĘ. W DODATKU W TAKIEJ SYTUACJI, KIEDY TYLE OSÓB UBLIŻA.
WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-09-25, 12:08 ]
SZURNIĘTA
mloda_ [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-25, 13:25
Nie lubie ludzi, ktorzy zachowuja sie jak chorogiewka na wietrze.
Ludzie zostawcie ta dziewczyne IZabelko jestem z Toba jestes wporzadku dziewczyna tak trzymaj mysle ze pozostanie w programie .Jedna normalna osoba ktora nie gra