Zainteresowania: Uwielbiam kuchnie włoską i wszystkie pikantne potrawy. Marzę o karierze dziennikarskiej. Mam 4 koty i żółwia.
O mnie: Zajmuję się fotomodelingiem (brałam udział w kilku konkursach, zajęłam III miejsce w konkursie Twarz Lata) Kiedyś wygrałam konkurs na prezentera radiowego, wtedy poczułam, że to jest to co chce robić, dlatego zamierzam studiować dziennikarstwo.
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-09-06, 19:57
Już nie chodzi nawet o wzrost, ale jak na fotomodelkę to ma kiepską figurę.O czym miałem okazję się wczoraj przekonać w programie po 23.00. Kolejna pokazała cycki i nie tylko.Ale u modelek to normalne chyba? To tak na marginesie bo w sumie nie to jest najważniejsze.
Razem z Jolą tworzą świetne uosobienie Mariolki z kabaretu paranienormalni!!
Na prawde, żal takich ludzi.... Ja to nie wiem po co tacy ludzie idą do takiego programu, nie rozumiem. Robią z siebie tylko pajaców.
Widać, że to farbowana blondi ale widocznie farba do włosów wyżarła jej jedną z półkul mózgu, a ta która nie ucierpiała podporządkowała się kolorowi! Nie mówię, bo sama jestem blondi ale bez przesady....
Teraz nie będą wymyślać kawałów o blondynkach i brunetkach ale o JOLI I PAULINIE!
Paulina jest bardzo miła i sympatyczna, bije od niej takie fajne ciepło to jeśli chodzi o wewnątrz a zewnątrz to ma śliczne włosy ale figury to ona nie ma...
Taka jakaś dziwna... Obojętna i nijaka... Ale za to ładne włosy ma... No i jakby ktoś nie zauważył to również powiedziała Adrianowi, że na niego nie zagłosowała więc powinna odpaść wraz z Kachą S. No, ale ostatecznie i tak dziś wyszła... :]
Nie znam ich imion, ale pewnie chodzi o ta ktora sie pierwsza dowiedziala ze zostaje? No, ale wybierajac z tych dwoch wolalbym zeby blondyna sie pod prysznicem rozbierala, a ta druga wyleciala...
Zreszta zobaczymy dzisiaj, moze ktoras z nowych tez mnie mile pod prysznicem zaskoczy
Asiula1422
Wysłany: 2007-09-10, 01:34
strasznie bylo mi smutno jak w programie zobaczyłam ze odchodzi myślałam ze zostanie a kasia l wyleci .. no ale stalo sie jak sie stało .. :( smutno .. może to dlatego ze najmłodsza była? ale przeciesz wszyscy mają równe prawa .. smutno no ale musial ktos odpaść:* pozdraiwam:*
Wysłany: 2007-09-10, 07:49
szkoda że paula odpadła źle się stało że po 3 dniach nominacje widz tak naprawdę nikogo nie zna tylko na przymus szuka cech pozytywnych i negatywnych i patrzy na urodę a tak być chyba nie powinno
Paulinko gdybyś to przeczytała to proszę odezwij się do Grzesia i powiedz w programie na żywo że jest u Ciebie ok bo on martwi się o Ciebie!! Nie pozwól aby tak fałszywa kaśka go zarwała proszę zrót to dla jego i może i twojego dobra!!!!
SZKODA ŻE ODPADŁAŚ :( BĘDZIE CIĘ TAM BRAKOWAĆ :* ALE WIEM ŻE BYŁAŚ SOBA JAK NIELICZNOŚĆ W TYM PROGRAMIE
według mnie sobą jest JOLKA, GRZESIEK i MARKO a reszta robi show