Zainteresowania: Interesuje mnie film, aktorstwo i historia starożytna. Uwielbiam jazdę samochodem i obserwację ludzkich zachowań. Kocham taniec!
O mnie: Chciałbym zobaczyć na żywo mecz Realu Madryt i wysig Formuły 1. Mój wymarzony cel podróży to Ameryka Południowa, pełna zabytków dawnych kultur. Najchętniej jadam golonkę i pierogi, za nic nie tknę suszonych �liwek! Mój ulubiony kolor to wrzosowy, poza tym czerń i biel. Ulubiona ksiĹĄżka to �Mały ksiĹĄżę�. Przepadam za filmami z gatunku płaszcza i szpady!.
Czekamy na Wasze opinie (...)
[ Dodano: 2007-09-27, 22:14 ]
Mirek wszedł wczoraj (widać w nocnym video, jak Kaśka się do Niego mizdrzyła). Nie wiem, dlaczego pokazano nam Go dopiero dzisiaj
Bardzo słuszna uwaga (...) Mirek ma tę przewagę nad uczestnikami, że już zna zasady i układy panujące w Domu BB, jak również opinie ludzi z zewnątrz na temat mieszkańców.
Wiek: 51 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-03, 00:13
PaweLfc napisał/a:
Na razie jest neutralny,oby tak dalej Mirek
chyba już nie jest neutralny....knuje na boku z Gerardem i Kaśką. No i ma trochę za długi język... dzisiaj wyraźnie zasugerował kto jest "gwiazdą" i że trzeba mysleć jak głosować.
Dla mnie to była jasna sprawa - kto siądzie z Jolą ten wylatuje. Kaśka na pewno to zrozumiała. Zobaczymy na jutrzejszych nominacjach czy dotarło to też do Gerarda. Jak wszyscy troje będą nominować Jolkę to znaczy, że mamy UKŁAD. Mam na myśli oczywiście układ w domu BB a nie żaden inny /ups/
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-10-03, 07:29
Tak ,dokładnie.Gdy oglądałem wczoraj program o 23.00 to też zrozumiałem od razu że chciał im powiedzieć: "Chcecie się kogoś pozbyć, posadźcie go razem z Jolką".Ciekawe co na to wielki brat? Nie zdziwię się jeśli nic.Myślę że najśmieszniej by wypadło gdyby Kaśka, Gerard i Mirek nominowali identycznie, nie tylko Jolkę ale i drugą osobę wszyscy tą samą.
Wysłany: 2007-10-03, 09:09
gulczas napisał/a:
Tak ,dokładnie.Gdy oglądałem wczoraj program o 23.00 to też zrozumiałem od razu że chciał im powiedzieć: "Chcecie się kogoś pozbyć, posadźcie go razem z Jolką".Ciekawe co na to wielki brat? Nie zdziwię się jeśli nic.Myślę że najśmieszniej by wypadło gdyby Kaśka, Gerard i Mirek nominowali identycznie, nie tylko Jolkę ale i drugą osobę wszyscy tą samą.
Tak, tak gulczas, masz rację. Wielki B powinien zainterweniować. Sugestie z których wynikają jasne wnioski to też złamanie regulaminu. A wg mnie to miało miejsce. Ludzie z UKŁADU / Kaśka, Mirek i Gerard/ bedą głosować na Izę. Jeśli sprawdzą się Twoje przewidywania, że zagłosują tak samo to mamy nową "aferę".
Wczoraj byłam w szoku, jak Mirek perfidnie knuł i dawal do zrozumienia , jak na zewnątrz jest odbierana Jola.Według mnie powinien od razu wylecieć za złamanie regulaminu.W końcu nie wolno nic sugerować, a tym bardziej mówić co było na zewnątrz.Bo tu rodzą się wtedy spekulacje i nieczysta gra.Może dziś Wielki Brat każe odejść Mirkowi. Wczoraj o 20.00. jak pokazywali ten materiał, to była specyficzna muzyka, jak ktoś łamie regulamin...Moze dzis sie wiecej wyjaśni...
Po tej akcji wielki brat powinien wyrzucic Mirka z domu.Bylo to ewidentne zlamanie regulaminu,za co Kasia Szafron juz wyleciala.Wszyscy powinni grac na tych samych zasadach i tyle
Czemu dzisiaj w programie na żywo, jak były pytania quizowe, Mirek nie brał w nich udziału i nie był poproszony do pokoju Wielkiego Brata?Kara? Czy co?
Wysłany: 2007-10-03, 23:31
Tak, Mirek chyba wyleci... ma niewielkie szanse na "przeżycie" i to tylko dlatego, że Iza jest też nominowana. Jolka jak na razie to nie jest do ruszenia więc sprawa rozstrzygnie się między Mirkiem a Izą ze wskazaniem na Mirka /do wyjścia/ Mimo,że Iza nie ma zbyt dobrych notowań to Mirek bardziej zawiódł. Myślę, że oczekiwania wszystkich widzów były dużo większe. Wymiana zdań między nim a Jolą i ogólnie jego zachowanie po dzisiejszej nominacji /cyt. nie będę z tobą gadał... itd/, przypomina trochę Tomka. Mirek sie rozwija ale w złym kierunku. Juz go nie lubię.
Wielki Zarozumiały Buc!
Nie zdążyłam go polubić..
Czas go wyrzyucić bo jak jeszcze raz usłysze że Kasia mówi "chciałam blondyna i dostałam" to się porzy.am