Imię: Katarzyna
Zainteresowania: Moda, media, a najbardziej telewizja!
O mnie: Denerwuje mnie zawiść, nie lubię fałszu! Mogę bawić się z wężem, ale panicznie boję się pająków!! Staram się żyć teraźniejszością, ale czasem boję się przyszłości! Chciałabym aby moje życie było ciekawe, mam zamiar wiele podróżować! Mój ulubiony kolor to czerwony! Książek raczej nie czytam, nigdy tego nie lubiłam... Nie lubie potraw tłustych, a uwielbiam owoce i warzywa!
Wiek: 51 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-01, 10:37
PaweLfc napisał/a:
To będzie fałszywa wydra,razem z Kaśką L i Agatą mogą ostro mieszać!!!!!!!!!!!To będzie trio,które trzyma się razem
oj.. chyba nie. Ona nie jest głupia i z "głupimi" nie będzie trzymać. Zresztą oglądała juz trochę program i wie jaką opinię ma Kaśka, nie będzie chciała sie chyba z nią identyfikować. Bardziej pasuje do Marco, Jolki i Adriana i tam ją widzę , ta grupa stwarza jej więcej kreacyjnych możliwości. Przy Kaśce i Agacie to tylko może obgadywać i rwać chłopaków . Nic więcej .
Wiek: 51 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-01, 11:22
FK napisał/a:
Ona powiedziała wczoraj, że nie lubi Kaśki i Gerarda.
Tak powiedziała... ale powiedziała też że będzie grać. I zaczęła juz od progu. Wg mnie te serdeczne uściski z Kaśką to początek gry. Ale nie bedzie z nią trzymać sztamy...Kaśka odwrotnie, będzie się starała o względy Nowej ale tylko dlatego, że widzi w niej duże, duże zagrożenie. Może stracić względy Adriana. Adrian bardzo serdecznie przywitał się z Nową Kasią.
Jej prezentacja była sztuczna i baaardzo na pokaz. Kolejna osoba, która chce pokazać jaka to jest pewna siebie i bezwzględna. Nudne to się już robi Tyle, że potem i tak te ich zapędy szybko mijają i miny robią się jakby mniej wyrazne.
A suki, to chyba do zoo powinny trafić, a nie do BB
Nie rozumiem po co wprowadzaja tak często nowe osoby do programu.Czemu to ma służyc??
Rozumiem, ze jak wydalaja osobe za złamanie regulaminu to muszą potem uzupełnic ten brak...ale odszedł Bratek, a są juz 2 nowe osoby:Mirek i Kasia.
P.S. Kasia wczoraj wykazała sie fajnymi argumentami na żywo.Adrian przy niej, był totalną porażką.Gadane to ona ma.
[ Dodano: 2007-10-02, 17:56 ]
arjo napisał/a:
Na razie zapowiada się całkiem nieźle, na pewno trochę zamiesza w Domu WB.
Może tylko nieco przesadziła z tym dochodzeniem do celu "po trupach".
W tym dochodzeniu do "celu" po trupach , to sie nie ma czemu dziwić!!W końcu
ma na nazwisko WIŚNIEWSKA !
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-10-03, 07:53
Mam nadzieje że naprawdę jest suką i że w domu BB coś się zacznie w końcu dziać.Bo w zeszłym tygodniu takie nudy były że zastanawiałem się czy warto ten program w ogóle oglądać.Podoba mi się że Wiśniewska od razu powiedziała że będzie grać aby wygrać.Kaśka L. czy Gerard (i pewnie inni) też grają.Różnica jest ta że Ona szczerze się do tego przyznała przed telewidzami.I za to plus.
A co do tej suki to zaczęło się od tej żałosnej dody.I teraz każda dziewczyna która uważa się przebojową też chce być suką. Głupota.
No coz do Dody to jej duzo brakuje mam na mysli glownie wyglad zreszta tylko Paulina moim zdaniem byla piekna .Jednak to nie jest najwaniejsze liczy sie osobowosc a jej tego brakuje
O mnie: Denerwuje mnie zawiść, nie lubię fałszu! Mogę bawić się z wężem, ale panicznie boję się pająków!!
O ile pamiętam, to ona jedyna najbardziej nie chciała wziąć węża do ręki... Wtedy co Marco miał takie zadanie, aby każdy każdy uczestnik go[węża] potrzymał przez chwilę.
mloda_ [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-05, 22:59
bouffe, sluszna uwaga. Sama sobie zaprzecza, od samego poczatku.