rataj
Wysłany: 2007-10-29, 14:39 Zofia Petka
Imię: Zofia
Nazwisko: Petka
Status w programie: Mieszkaniec
Miasto:
Zawód:
Stan cywilny: Wdowiec/wdowa
Wykształcenie: Ârednie
Zainteresowania: MojĹĄ pasjĹĄ sĹĄ podróże, zwiedziłam Afrykę, USA, byłam w Hiszpanii, Francji, Australii! MojĹĄ ulubionĹĄ artystkĹĄ jest Hanka Bielicka!
O mnie: Jestem bardzo aktywnĹĄ osobĹĄ, uczęszczam na kurs komputerowy, uczę się robić zdjęcia cyfrowe, uczestniczę w kursach języków obcych, korzystam z Internetu, SkypeÂa, Gadu-gadu, tańczę. Zbieram kapelusze, mam ich ponad 50 (w kolekcji znajdujĹĄ się egzemplarze z różnych stron Âwiata). Moim marzeniem jest w 80 urodziny skoczyć ze spadochronem!!
.....
to już przesada... ja dla mnie to nie jest Âmieszne ze jakas emerytka idzie do domu BB... wyobrażacie sobie te fałdy zmarszczek jak będzie się kĹĄpała... albo jak będzie moczyła na noc swojĹĄ proteze w szklance :/ OCHYDA!
Dla mnie tez jest to conajmiej dziwne.Program schodzi w szybkim tempie na psy
Nie dosc,ze jest skorumpowany,to jeszcze takie akcje z calym szacunkiem dla pani Zofii.
Ogolnie mowiac,to producenci maja poprzewracane w glowach i tyle.Zalosne
Wiek: 51 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-29, 15:51
Myślę, że producenci znajdą jakieś wyjście... może umieszczą "starszych" w pokoju z panterką ? Tam jest osobna łazienka i chyba nie ma w niej kamer. Też sobie nie wyobrażam scen spod prysznica w ich wykonaniu, to przede wszystkim dla nich krępujące.
Podziwiać tylko odwage pani Zofii,że sie odważyła.
Może Nowi uczestnicy to para aktorów, którzy będą odgrywać rolę zakochanych gołąbeczków, które swoją znajomość zawdzięczają Wielkiemu Bratu............
Mnie sie akurat ten pomysl podoba (zreszta chyba jedyny spoko pomysl poza ciaglymi porazkami).Pani Zofia wydaje mi sie osoba "pozytywnie zakrecona" ,widac ze niezla z niej gadula ,miejmy nadzieje ze pozytywnie wplynie na reszte
Wiek: 51 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-31, 00:15
Zosia daje radę... może wytrzyma, ma trochę sprzątania ale widać lubi. Jest fajna. / Czy Pan Marian S. ma jakąś swoją stronkę na forum ? nie mogę go namierzyć /?
Równa babcia, taka nowoczesna, ale nie próbuje się zgrywać na wiecznie młodą jak to robi Marian. I od razu poznała się na Aśce, dobrze ją podsumowała: "ty się do żadnego towarzystwa nie nadajesz"
Trochę przegieli z tym przebieraniem Zosi.Pokazali wszystkie jej niedoskonałości, ubierając ja w obcisłe bluzki, nie mówiąc o mini i o szpilach...wygladało to niesmacznie i smiesznie, a Jolka i Aska maja niezły ubaw i śmieja sie za plecami.
Oni się wszyscy śmieją z Zofii: chociażby nazywanie Jej Zochą świadczy o nabijaniu się ze starszej Pani. Ale coż, nikt nikogo do niczego nie namawial. Weszla do Domu BB na własną odpowiedzialność...