Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-11-03, 23:10 Marian Szczepaniak
Na oficjalnej pisze o sobie:
Cytat:
Zainteresowania: Uwielbiam zajmować się ogrodem i fotografować! Ukończyłem przed laty klasę śpiewu w szkole muzycznej, podziwiam Mieczysława Fogga!
O mnie: Opatrzność zleciła mi poważne zadanie. Kocham kobiety i bardzo je szanuję. Chcę młodzież nauczyć tego szacunku. Jestem sam dla siebie zielarzem i szamanem. Stosuję profilaktykę i medycynę naturalną. Nalewką z amoniaku i kasztanów uleczyłem 100-letnią babcię z artretyzmu. Moją słabością są kobiety i totolotek. Od 20 lat skreślam te same numery. Nie lubię gotować, ale podobno świetnie mi to wychodzi!
Zauważyliście dzisiaj podczas BBSHOW jak jego sąsiad który został zaproszony do programu powiedział coś w tym stylu:
"Marian jest kojarzony.Występował już w reklamówkach"
Odniosłem wrażenie że Maciek Rock szybko wtedy zmienił temat.Czyżby pan Marian był wynajętym przez Wielkiego Brata aktorem
Dla mnie to żaden aktor.Jest sztuczny , zdziwaczały.Nie pasuje do tego domu.Zosia bardziej umiała sie zgrać z młodym towarzystwem , w przeciwieństwie do Mariana.
Marian miał trafne spostrzeżenie o Marco; kiedy Jolka go uderzyła (czy co tam zrobiła, bo tak dokładnie to nawet nie wiemy), poczuł się bardzo urażony gdyż naruszyła, zachwiała jego pozycję macho/Włocha. Wydaje mi się, że trafił z tą uwagą w sedno.
Marian miał trafne spostrzeżenie o Marco; kiedy Jolka go uderzyła (czy co tam zrobiła, bo tak dokładnie to nawet nie wiemy), poczuł się bardzo urażony gdyż naruszyła, zachwiała jego pozycję macho/Włocha. Wydaje mi się, że trafił z tą uwagą w sedno.
Uderzenie w twarz dla kazdego faceta to duza zniewaga i nie ma znaczenia czy jest on Italiancem ,Niemcem czy Polakiem
Pewnie tak, i to dla każdego człowieka, nie tylko dla mężczyzny. Nie pochwalam jej zachowania, ale podejrzewam, że musiała naprawdę zostać wyprowadzona z równowagi, a Marco też nie był bez winy.
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 21 Lip 2007 Posty: 243 Skąd: polska
Wysłany: 2007-11-08, 22:37
FK napisał/a:
gulczas, widzialeś jakieś Jego reklamówki..?
Nie.Opieram się jedynie na słowach człowieka którego w programie (nie pamiętam już czy to był RING czy SHOW) przedstawiono jako sąsiada Mariana.Jednak muszę zaznaczyć że raczej nie oglądam reklam.Przeważnie zaraz zmieniam kanał.Więc może po prostu przeoczyłem.
Wiek: 51 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-11-09, 10:31
twiggy napisał/a:
przynajmniej sej troche golizny pooglada:D:D coo ze stary to nie znaczy ze nie lubi sobie popatrzec a nawet podotykac (Joanna):D:D
a mnie się to nie podoba, a nawet jestem "zniesmaczona". Każdy wiek ma jakies swoje normy zachowań.. Pan Marian, który kreuje się na "mentora" i specjalistę od doradztwa personalnego... powinien znać granice dobrego smaku. Jeśli ma jakąś strategię , to powinien się zdecydować czy jest "satyrem" czy "guru"?
Najlepsze było stwierdzenie Mariana , co do kłotni miedzy MARCO a JOLA:"oni muszą sie ze sobą przespać.."!!!Może rzeczywiście by im przeszło i rozładowali napięcie w inny sposób!!
Przeca to jest żenada dziadek i babcia w bb .Co oni sobą prezentują praktycznie nic .Ja myśle że wogóle tam niepasują do tej młodzieży wszyscy powinni ich nominować .Niech zrobią jeśli chcę BB dla starych pryków może bedzie ciekawie .Miejsce tych ludzie jest gdzieś zupełnie nie tam gdzie teraz sa .Wstyd mi za nich